Prijs Gratis
Categorie Overige
gepubliceerd datum 26/03/2018
Bekeken 303
Land Netherlands

Wie zoeken wij:
Iemand met lef, durf, toegankelijkheid, eerlijk is en inlevingsvermogen bezit.
Iemand die snapt dat het niet alleen maar leuk is, maar ook heftig en moeilijk.
Iemand die durft aan te geven waarin hij/zij nog wat te leren heeft.
Iemand die afgestudeerd gewichtsconsulent en/of voedingsadviseur is (een pré) , bereid zijn een opleiding te volgen.


Wat doen we bij Studio Do It?
We helpen mensen in hun strijd tegen de kilos met behulp van de gezonde en lekkere maaltijdvervangers van Straight away. Hoogwaardige producten, hippe uitstraling.


Afvallen kan iedereen, maar het op gewicht houden (na elk dieet) is lastig en daar zijn wij voor als ondersteuning. Het op- en afbouwen naar een normaal, passend eetpatroon is het allerbelangrijkste en moeilijkste stukje, juist dan is het belangrijk om je cliënt niet uit het oog te verliezen.


Jouw doel moet gelijk zijn met die van de cliënt: ze willen nooit meer te zwaar worden. Als je het programma op de juiste manier volgt en de professionele hulp ter harte neemt tijdens het programma en óók in de opbouw naar een gezond, passend eetpatroon als het doel behaald is, is het behaalde succes een blijvend succes. Het coachen vraagt soms veel van je, mensen zijn meestal niet voor niks zwaarder geworden.


Jij wordt onderdeel van Studio Do It, maar ook ondernemer. Als jij je werk goed doet, zal je agenda steeds voller worden. Kwaliteit loont: zichtbaar blijvende resultaten van jouw cliënt maken dat zijn/haar netwerk zich ook bij jou zal melden. Dus dat moet je belangrijkste drijfveer zijn: mensen oprecht gunnen dat ze hun doel behalen. Want ze komen bij jou voor jouw hulp.


Je bepaalt zelf wanneer je werkt, je geeft zelf aan hoeveel dagen je wilt werken. Met alle coaches zullen we regelmatig samenkomen, overleggen om samen beter te worden en ervoor te zorgen dat onze werkwijze uniform is. Elke cliënt vereist een andere aanpak, maar de basis moet hetzelfde zijn.


Wij vragen jou even kort op papier te zetten wat voor link je hebt met Studio Do It Straight away, coachen, voeding en/of afvallen met shakes. Waarom is dit jou op het lijf geschreven? Wat kun jij bieden en bijdragen aan ons team en cliënten dat anderen niet kunnen? Waarom ben jij de beste coach? Waarin zou jij je onderscheiden als coach? Hoe denk jij Studio Do It samen met ons naar een hoger plan te kunnen tillen en hoe denk jij jouw eventuele nieuwe vestiging zichtbaar te maken voor de mensen die ons nog niet kennen?

Naam: Corryne


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • Acne model gezocht!
   Acne model gezocht!
   Overige - Rotterdam - Gratis

   Ik studeer Beauty & Wellness niveau 4 in venlo. Ik zit nu in mijn laatste jaar. Voor mijn specialisatie acne zoek ik een geschikt model die met mij mee zou willen gaan als model op maandag 20 juni om 15:30 uur.Heb jij last van puistjes en mee eters e...

  • Herenkapper gezocht
   Herenkapper gezocht
   Overige - Leeuwarden - Gratis

   WIJ ZIJN OPZOEK NAAR HERENKAPPER PER DEREKT VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OPNEMEN MET SALAH 0616481081

  • Acne model gezocht!
   Acne model gezocht!
   Overige - Rotterdam - Gratis

   Ik studeer Beauty & Wellness niveau 4 in venlo. Ik zit nu in mijn laatste jaar. Voor mijn specialisatie acne zoek ik een geschikt model die met mij mee zou willen gaan als model op maandag 20 juni om 15:30 uur.Heb jij last van puistjes en mee eters e...


   
  verkoper:


  Corryne

  Lokatie: Noord-Holland, Huizen, Netherlands


  Generated in 0.064071893692017 ms