ID: 36512
Omschrijving
Het inspirerende handboek Eet als een expert is geschreven door de experts Marijke Berkenpas, Gaby Herweijer, Jolien Klamer en Liesbeth Smit ook wel bekend van het online platform I\'m a foodie. De academisch opgeleide voedingsdeskundige en gezondheidswetenschappers scheiden de zin en onzin van voedselhypes van elkaar. Dit doen ze doormiddel van meer dan 150 lekkere recepten, handige weekschema\'s en de uitleg over welke voeding nu daadwerkelijk gezond is. De auteurs geven uitleg over beweringen uit de media zoals: zijn noten gezond? En is light frisdrank echt zo slecht? Dit doen ze door de vragen te toetsen aan de wetenschap en de feiten en fabels weer te geven. I\'m a foodie maakt wetenschap lekker. Het team van diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers analyseert alle trends en hypes op kritische wijze en vertaalt ze naar haalbare adviezen en recepten. Het boek Eet als een expert is toegankelijk, nuchter geschreven en bevat eenvoudige recepten welke verduidelijkt worden met prachtige kleurrijke foto\'s.